Al 20 jaar dé specialist in Nederland op het gebied van ombouw, verbouw en renovaties in de retailsector.

We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

In het jaar 2000 is AMG Bouw opgericht door Gerrit Peetoom, Albert Peetoom (Ab) en Marco Wiedenhoff. Het drietal had een heldere ambitie: goed zijn en blijven in lichte verbouwingen, afbouwprojecten en constructie-technische uitdagingen.

Bovendien heeft AMG Bouw de visie dat er vooral snel gebouwd moet kunnen worden. Het effectief inrichten van logistieke werkprocessen werd daarmee meteen op een hoger niveau gebracht en blijkt de basis voor een gestage groei én een stevige marktpositie in Nederland in het retailsegment. AMG Bouw staat voor effectieve detailplanning en volwaardige faseplanning. Het is voor ons geen enkel probleem om buiten de openingstijden van uw winkel aan de slag te gaan omdat dit de effectiviteit en efficiency ten goede komt.

Snel schakelen is de essentie omdat juist in de retail men vaak voor onverwachte wendingen komt te staan. Retail past precies om die reden goed bij AMG Bouw. Het is een snelle wereld waar soms gecompliceerde bouwtechnische vraagstukken in een zeer kortlopende cyclus moeten worden opgelost.

Dat kan ook omdat we eigen opslag hebben waardoor tijdverlies niet voorkomt. We hebben alle relevante en benodigde materialen én elk basisproduct op voorraad. Bovendien kunnen we snel inspringen omdat we ook de machinale houtbewerking in eigen beheer doen.

Voor America Today hebben wij de vestiging op de Kalverstraat uitgevoerd: -Bouwschutting -Realisatie concept -Timmeren "vintage" schuur in... Bekijk project